Garanciális feltételek

Pierre Lannier


 Köszönjük, hogy a Pierre Lannier óramárkát választotta!


 Az Ön által vásárolt óra elegáns, ízléses és kifinomult stílust képvisel. Az 1977-ben alapított francia márka egyedi megjelenésű kerámia és rozsdamentes acél órái svájci Ronda és japán Miyota szerkezetekkel készülnek.


Származási hely: Franciaország, EU.


Jótállási feltételek


 

Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy az általunk forgalomba hozott órák jótállási kötelezettségét a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013.V törvény vonatkozó paragrafusai továbbá a 151/2003 (IX.22.) kormányrendelet szabályozza.


 

Az Ön által vásárolt órára Cégünk (az átvételtől számított) 2 év kötelező jótállást vállal.


Felhívjuk szíves figyelmét, hogy jótállási igényét az ellenérték megfizetését igazoló bizonylattal (blokk) és a jótállási jeggyel érvényesítheti


 


Szavatosság, garancia:


 

Cégünk csak a rendeltetésszerűen használt termékekre vállal szavatosságot. A Vásárló érvényesítheti szavatossági igényeit gyártási hibából eredő meghibásodásra, ha annak okát Cégünk hibás gyári alkatrészre vezeti vissza.


Ebben az esetben a Vásárló elsősorban javítást vagy cserét kérhet, illetve bizonyos esetekben árleszállításra vagy elállásra van lehetősége.


Amennyiben a hiba a vásárlástól számított 6 hónapon belül merül fel, akkor Cégünknek kell bizonyítania, hogy a terméket a vásárló nem rendeltetésszerűen használta, vagy olyan külső erőhatás érte a terméket, amely következtében megsérült. A kérdés eldöntéséhez minőségi vizsgálatnak kell alávetni a terméket. Ha a vizsgálat szerint a termékre nem vonatkozik a szavatosság, mert a terméket nem megfelelően


használták, úgy Cégünk nem köteles kicserélni, illetve díjmentesen megjavítani a terméket.


6 hónapon túl azonban már a Vásárlónak kell bizonyítania, hogy a termék hibája gyártási hibából ered. Amennyiben Cégünk elfogadja a reklamációt, úgy a termék díjmentes javítására, illetve ha a javítás nem megoldható vagy nem gazdaságos, akkor cseréjére kerül sor. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.


A jótállási feltételek betartása a Vásárló saját érdeke, mert a leírtaktól eltérő használat, helytelen kezelés miatt bekövetkezett hiba esetén az órákért jótállást nem vállalunk.


 Kérjük, reklamációjával a hiba felfedezésétől számítva a lehető legrövidebb időn belül forduljon Cégünkhöz.


Garancia nem érvényesíthető nem megfelelő használat esetén, azaz az alábbi esetekben:


  Nem rendeltetésszerű használat, gondatlan kezelés miatt bekövetkezett sérülések az órán és annak részein (törés, ütés, leejtés, szakadás, vízzel való érintkezés hatására fellépő anyagkárosodás).


  Vegyszerek, vegyi anyagok (parfüm, szappan, kozmetikumok) hatására a felületen bekövetkezett elváltozás, elszíneződés, maródás.


  Az órában nem a gyártó által meghatározott elem található


  Az órát nem márkaszervizben javították, idegenkezűség nyomai láthatóak az óra tokján, szerkezetében


  Mindennapi használatból adódó sérülések (karc, kopás).


  Erős napfény, közvetlen hőhatás miatt fellépő kifakulás.


Ajánlások:


  A hosszantartó használhatóság érdekében használja óráját rendeltetésszerűen, óvja a magas hőmérséklettől, ütéstől, mágneses mezőktől, vegyi anyagoktól.


  A bevonat tartósságát elsősorban a viselési szokások határozzák meg. Az ilyen órák fokozott kíméletet igénylenek, esetleges vegyi hatás, fokozott verítékezés, kozmetikumok miatti elváltozásra a garancia nem vonatkozik.


  Az órát ne tegye ki szélsőséges hőmérsékleti viszonyoknak (szauna).


  Fizikai jellegű munkavégzés, sportolás, intenzív mozgást igénylő szabadidős tevékenyég során ne használja.


  Úszás, fürdés, zuhanyozás, kézmosás alkalmával vegye le.


  Gyógyvizes, termálvizes uszodában vagy strandon ne viselje.


  Ajánlott az óra évenkénti szakszervizben történő ellenőrzése, tisztítása, esetleges elemcseréje.


  Jótállási (garanciális) javítást csak érvényes jótállási jegy alapján végezhet a kijelölt márkaszerviz.


 

Kérjük, hogy a fent leírtak tudomásulvételével használja a megvásárolt terméket.


A termék átvételekor javasolt mind az eladónak és a vevőnek is meggyőződni a megvásárolt óra kifogástalan állapotáról (kövek épsége, karcmentesség, zár állapota).


 


Az óra gyártója:


Pierre Lannier, 16 route de Dossenheim, Ernolsheim les Saverne-BP69-67702, Saverne Cedex, France.


 


 Az óra magyarországi forgalmazója:


Maxmax Magyarország Kft., 1089 Budapest, Gaál Mózes u. 5-7. I. 110.


 


Márkaszerviz:


Óramű Kft., 1089 Budapest, Gaál Mózes u. 5-7.

    Öthétház irodaház, 3. emelet 316.

   Tel.: +36 30 591-5744


 


 


Unique@Co


 

Köszönjük, hogy Unique&Co. ékszert választott!


 


Vásárlói tájékoztató


Az Ön által vásárolt ékszer természetes anyagokból (bőr, kaucsuk, szénszál) és nemesacélból készült időtálló és tartós használatra tervezve. Az ékszerek nikkelmentesek, nem okoznak allergiás reakciót.


Származási hely: Egyesült Királyság.Jótállási feltételek


Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy az általunk forgalomba hozott ékszerek jótállási kötelezettségét a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013 V. törvény vonatkozó paragrafusai továbbá a 151/2003 (IX.22.) kormányrendelet szabályozza.


Az Ön által vásárolt ékszerre Cégünk (az átvételtől számított) 1 év kötelező jótállást vállal.


Felhívjuk szíves figyelmét, hogy jótállási igényét az ellenérték megfizetését igazoló bizonylattal (blokk) és a jótállási jeggyel érvényesítheti.


Szavatosság, garancia:

 


Cégünk csak a rendeltetésszerűen használt termékekre vállal szavatosságot. A Vásárló érvényesítheti szavatossági igényeit gyártási hibából eredő meghibásodásra, ha annak okát Cégünk hibás gyári alkatrészre vezeti vissza. Ebben az esetben a Vásárló elsősorban javítást vagy cserét kérhet, illetve bizonyos esetekben árleszállításra vagy elállásra van lehetősége.


Amennyiben a hiba a vásárlástól számított 6 hónapon belül merül fel, akkor Cégünknek kell bizonyítania, hogy a terméket a vásárló nem rendeltetésszerűen használta, vagy olyan külső erőhatás érte a terméket, amely következtében megsérült. A kérdés eldöntéséhez minőségi vizsgálatnak kell alávetni a terméket. Ha a vizsgálat szerint a termékre nem vonatkozik a szavatosság, mert a terméket nem megfelelően használták, úgy Cégünk nem köteles kicserélni, illetve díjmentesen megjavítani a terméket. 6 hónapon túl azonban már a Vásárlónak kell bizonyítania, hogy a termék hibája gyártási hibából ered. Amennyiben Cégünk elfogadja a reklamációt, úgy a termék díjmentes javítására, illetve ha a javítás nem megoldható vagy nem gazdaságos, akkor cseréjére kerül sor. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.


A jótállási feltételek betartása a Vásárló saját érdeke, mert a leírtaktól eltérő használat, helytelen kezelés miatt bekövetkezett hiba esetén az ékszerért jótállást nem vállalunk.


 Kérjük, reklamációjával a hiba felfedezésétől számítva a lehető legrövidebb időn belül forduljon Cégünkhöz.Garancia nem érvényesíthető nem megfelelő használat esetén, azaz az alábbi esetekben:Nem rendeltetésszerű használat, gondatlan kezelés miatt bekövetkezett sérülések az ékszereken és a hozzájuk tartozó egyéb díszítéseken és kiegészítőkön (törés, ütés, leejtés, szakadás, vízzel való érintkezés hatására fellépő anyagkárosodás).


• Vegyszerek, vegyi anyagok (parfüm, szappan, kozmetikumok) hatására a felületen bekövetkezett elváltozás, elszíneződés, maródás.


• Mindennapi használatból adódó sérülések (karc, kopás).


  Erős napfény, közvetlen hőhatás miatt fellépő kifakulás.


 

Ajánlások:


  Ne tegye ki szélsőséges hőmérsékleti viszonyoknak (pl: szaunában ne használja). • Úszás, fürdés, zuhanyozás, kézmosás alkalmával vegye le.


• Fizikai jellegű munkavégzés, sportolás, intenzív mozgást igénylő szabadidős tevékenység során ne viselje.


• Gyógyvizes, termálvizes uszodában vagy strandon ne viselje.


 


Az ékszerek gyártója: Unique Jewelry Ltd., London, Egyesült Királyság.


Az ékszerek hazai forgalmazója: Maxmax Magyarország Kft., 1089 Budapest, Gaál Mózes u. 5-7. I.110.


 


Köszönjük, hogy nálunk vásárolt!


Kívánjuk, lelje örömét ékszereinkben!


 


A Unique&Co. Magyarország csapata