Pierre Lannier márkatörténet

A kezdetek


A Pierre Lannier óramárka egy családi vállalkozásként indult Franciaországban 1977-ben. Az alapító házaspár Béatrice and Jean Paul Burgun régóta dédelgetett álma vált ezzel valóra. Idővel, amikor a következő generáció készen állt a feladatra 2004-ben fiuk, Pierre Burgun került a cég élére. Kitartó munkájának és szakértelmének köszönhetően a Pierre Lannier megerősödött Franciaországban és nemzetközi színtérre lépett. 


Kezdetektől fogva a minőséget, sokszínűséget és a folyamatos márka fejlődést tartották szem előtt, mint legfontosabb alapértékeket. Igyekeztek mindig lépést tartani az aktuális trendekkel és egyre nagyobb népszerűséget elérni hazájukban Franciaországban. Tekintve, hogy mindig is egy rendkívül divat érzékeny és igényes piacra készítették az óráikat ezt a célt elérni nem volt egyszerű. A sok munkának és gondos óratervezésnek köszönhetően már hosszú évek óta a legnépszerűbb óramárkák közé tartozik a Pierre Lannier és nem csak Franciaországban hanem egyre inkább nemzetközi téren is.


 


Márkafilozófia

 

A cégvezetés - felismerve azon tényt, hogy olyan terméket kell ajánlani a nagyközönség számára, amely divatos és minőségi - folyton keresi az újításokat, a kreatív és innovatív ötleteket. Igyekszik gyorsan reagálni a piac elvárásaira a vásárlók állandóan változó igényeit szem előtt tartva. Elérhető áraival kitűnő alternatívát kínál a többi óramárkával szemben. 


A Pierre Lannier márkanév az egyszerűség, az eredetiség és az időtállóság védjegye.


 


NapjainkbanA Pierre Lannier  mögött több, mint 40 éves export tapasztalat áll. A márka 60 országban található meg világszerte, szállítmányokat küldenek Európába, az Egyesült Államokba, Ázsiába. Folyamatosan jelen van a legnagyobb nemzetközi óra-ékszer vásárokon Bázelben, Tokióban és Hong Kongban is. 120 embert foglalkoztatnak és két gyárat üzemeltetnek Ernolsheim Les Saverneben, Elzászban valamint Antananarivoban, Madagaszkáron.

 

Bár 1977-ben alapították, mégis Franciaországban a fiatal órakészítő márkák között tartják számon. Ez a friss szellem magyarázza a lendületet és egyben biztosítéka az újításoknak és a trendekhez való gyors alkalmazkodásnak. Így vált napjaink egyik népszerű divatóra márkájává.


A tervezők évente több 100 stílusban készítik az órákat, ezért a kollekció folyamatosan változik. Az aktív és dinamikus életmódot folytató nőkből és férfiakból merítenek inspirációt, akik eleganciájukkal és eredetiségükkel kitűnnek a tömegből.


A Pierre Lannier óramárka kínálata az elegáns, ízléses és kifinomult stílust képviseli. Az 1977-ben alapított francia márka egyedi megjelenésű kerámia és rozsdamentes acél órái svájci Ronda és japán Miyota szerkezetekkel készülnek.


A márka női kollekciója kifinomult és modern jegyeket tükröz, ezzel vitathatatlanul sikkes és nőies vonalat képvisel. Az órák megjelenése harmóniát sugározva olyan Nőknek készül, akik tudják az óra egyben ékszer is.


Modern és letisztult - ez a két fő jellemzője a Pierre Lannier férfi kollekciójának. A márka azoknak a stílusos férfiaknak szól, akiknek fontos, hogy órát viseljenek.  


A francia Pierre Lannier óramárka kollekciójában megközelítőleg 120 féle férfi és női karóratípus található.