Rólunk

Az anatila webáruházat a Maxmax Magyarország Kft. üzemelteti.


Cégismertető


Cégünk a Maxmax Magyarország Kft. 2013-ban lett alapítva Magyarországon azzal a céllal, hogy nemzetközileg is elismert sikeres márkákat képviseljünk a hazai óra ékszer piacon. Szándékunk, hogy erősítsük azon cégek csoportját, akik nyugat európai színvonalon, vevőorientáltan üzletelnek az itthoni piacon.


A cég központja Budapesten található és a tulajdonosai is magyar magánemberek.


Igaz a vállalkozás, amint látható viszonylag fiatal de a vezetőség több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik az óra ékszer piacon így kiterjedt ügyfélkörrel és megbízható szakmai tudással rendelkezik.


Ez a több mint 20 éves tapasztalat illetve a vezetőség előremutató üzletpolitikája a garancia arra, hogy tőlünk minden vásárló megelégedve távozik és a későbbiekben is bizton számíthat a szakmai segítségünkre.


Az anatila webáruház 2017 decemberében lett alapítva azzal a céllal, hogy az általunk évek óta sikeresen forgalmazott márkákat elérhetővé tegyük online is a kedves vásárlóknak.


A webáruházban kapható márkáknál - tekintettel arra, hogy a cégünk a kizárólagos forgalmazó mindegyiknek - a legnagyobb termékválasztékot biztosítjuk a hazai piacon.


Minden termék garantáltan 100 % eredeti.


A márkákkal illetve a webáruházzal kapcsolatban felmerülő bármilyen kérdéssel kérem forduljon bátran az elérhetőségünkhöz!


Üdvözli Önt és jó vásárlást kíván a Maxmax Magyarország kft. vezetősége!


 


Maxmax Magyarország Kft.


1089 Budapest Gaál Mózes utca 5-7.


T: +36 20 918 4479


info@anatila.hu